ATELIER-U

Adriaensens Ulla, °1979

 

Op een gegeven moment was het op. Het lukte niet meer. Mijn stevige burcht, begrensd met eindeloos veel als-dannen, viel in mekaar. Tot zover die supervouw die alles onder controle had. Elke crisis draagt de kans in zich om jezelf opnieuw uit te vinden. En zo ook bij mij. Kinderen krijgen en bijhorende slaaptekorten combineren met werken in de bijzondere jeugdzorg bleken datgene wat nodig was om mij uit mijn illusoire balans te halen. Hiervoor voel ik me nog elke dag dankbaar. 

"Dit kan ik niet alleen".  Mijn zoektocht bracht me naar een boek van Ingeborg Bosch. Het PRI model bleek de mal waarin ik mijn eigen vorm kon begrijpen. Een diep gevoel van herkenning en ontschuldiging. De start van een nieuw begin. Een therapeutisch traject hielp me om voeling te krijgen met mijn eigen oude realiteit als KOPP-kind (Kind van Ouder met Psychische Problemen) en mijn verlangen. Ik besloot de vierjarige PRI opleiding te volgen en een eigen praktijk uit te bouwen. Wat een rijke en moedige weg! 

Ik vind het heerlijk om een stukje van deze moedige weg samen met cliënten te bewandelen. Het is een ontroerend proces wanneer mensen zichzelf weer terugvinden na zich zo lang vervreemd te hebben gevoeld... Wanneer ze hun eigen schoonheid (her)ontdekken en hun eigen kracht. Hun onschuld. Ik begeleid je graag op mijn eigen eigenwijze manier. Warm en met humor. Scherpzinnig en helder. Licht en gegrond.

 

Opleiding en ervaring

18 jaar ervaring in het begeleiden van kinderen, jongeren en hun gezinnen neem ik mee. Waaronder zeven jaar in mijn eigen praktijk met de PRI methode met volwassenen.

Betekenisvolle opleidingen voor mij waren onderandere: