PRI?

 

We veranderen voortdurend. De dingen buiten ons. De jurk die te klein is geworden. De kleur van de muur. Onze eetgewoontes. Een fiets die niet meer lekker rijdt. De lengte van ons haar. We verbouwen ons huis in de hoop meer ruimte en licht te kunnen ervaren. 

Maar wat als we de dingen zouden veranderen die een veel groter effect hebben op ons leven? Onze negatieve gevoelens over onszelf. Storende gedachten die steeds weer terugkomen. Gedrag waar we ons niet lekker bij voelen. Het chronisch uit verbinding zijn met onszelf en de mensen rond ons heen. Wat als we geen genoegen meer zouden nemen met een leven dat niet echt van ons voelt? Wat als we meer plaats zouden maken voor licht, helderheid, ruimte en kleur in onszelf?

Past Reality Integration (PRI) is een methode die je de spiegel voorhoudt: je ziet jezelf en je leven weerspiegeld en je ontdekt welke oude emotionele imprints en overlevingsstrategieën je in de weg zitten. Deze zijn als een soort oude film op je waarneming en beleving van het nu gaan zitten waardoor je last ervaart. Je gaat diep in jezelf op zoek naar de oorzaak en leert de blokkage los te laten.

PRI biedt jou het cognitief en emotioneel inzicht om tot verandering te komen én biedt jou ook de steun op gedragsniveau om die laatste stap te zetten.  Naast de ondersteuning in een therapeutisch traject zijn er ook de talloze filmpjes op Youtube, de Online Course en de boeken. Hierdoor voel je je zeer gedragen om tot de verandering te komen die jij zelf graag wil. Voor meer goesting in jezelf en het leven.

Voor meer informatie verwijs ik je graag door naar de website van PRI: https://www.prionline.nl/