Voor wie?

Je start met een PRI therapietraject wanneer je toe bent aan een volgende stap. Je wil verandering. Je bent bereid om naar jezelf te kijken. Je wil begrijpen wat er precies moeilijk loopt en waar de wortels zitten van jouw probleem. Je voelt het verlangen om oude pijnlijke stukken los te laten door ze eerst onder ogen te zien. Je wil een concrete tool aanleren om zelfstandig te kunnen werken aan je eigen veranderingsproces

Je gelooft dat het kan helpen als er iemand naast je staat die jou met meedogenloze compassie de spiegel voorhoudt. Iemand die jou de hoop kan teruggeven. Iemand die op een creatieve manier de weg kan helpen zoeken en die je aanmoedigt de volgende stap te zetten. Iemand die in jou gelooft. Iemand die jouw schoonheid en talenten kan zien. Iemand die uit haar eigen moedige ervaring weet dat je niets te verliezen hebt.  

Samen met mij maak je een nieuw verhaal. Je bent niet langer slachtoffer van

een oud verleden maar krijgt de regie terug over je huidige leven. 

 

PRI helpt je om zicht te krijgen op gevoelens van angst, depressie, perfectionisme, ergernis, tekortkoming, schaamte, schuld, woede, jaloezie, vermoeidheid en burnout, verlatingsangst, piekeren, verslaving, afvlakking... en ze te zien als afweerreacties (of het gevolg ervan) die niet meer zijn aangepast aan je leven van nu. Wanneer je verantwoordelijkheid durft te nemen is verandering écht mogelijk. Samen kunnen we bekijken of jouw vraag kan matchen met een aanbod vanuit PRI.