Voor wie?

Je start met een therapietraject bij Atelier-U wanneer je toe bent aan een volgende stap. Je wil verandering. Je bent bereid om naar jezelf te kijken. Je wil begrijpen wat er precies moeilijk loopt en waar de wortels zitten van jouw probleem. Je voelt het verlangen om oude pijnlijke stukken los te laten door ze eerst onder ogen te zien. Je wil weten hoe je zelfstandig kan werken aan je eigen veranderingsproces. 

Je gelooft dat het kan helpen als er iemand naast je staat die jou met meedogenloze compassie de spiegel voorhoudt. Iemand die jou de hoop kan teruggeven. Iemand die op een creatieve manier de weg kan helpen zoeken en die je aanmoedigt de volgende stap te zetten. Iemand die in jou gelooft. Iemand die uit haar eigen moedige ervaring weet dat je niets te verliezen hebt.  

Je leert gevoelens van angst, depressie, perfectionisme, ergernis, tekortkoming, schaamte, schuld, boosheid, jaloezie, vermoeidheid en burnout, verlatingsangst, piekeren, verslaving, afvlakking... te zien als afweerreacties (of het gevolg ervan) die niet meer zijn aangepast aan je leven van nu. Of deze zich nu afspelen binnen de relatie met je partner, je kind, je werkgever, je sociale context of de relatie met jezelf. Wanneer je verantwoordelijkheid durft te nemen is verandering écht mogelijk.